Tegenwoordig is een computer niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ieder huishouden heeft thans minimaal 1, maar vaak meerdere computers staan. Computers kunnen steeds meer en worden voor steeds meer ingezet, met name ook als vervanging voor multimedia apparatuur.


Een goed voorbeeld is een Home Theatre PC (HTPC), welke alle functies van de meeste stereo- en video-apparatuur kan combineren in 1 computer. Kijk TV, luister muziek en bekijk uw favariete foto's en video's op een eenvoudige manier. Vaak is het interessant om de data op een speciale home-server op te slaan, zodat u vanaf elke computer in uw huis toegang heeft tot dezelfde bestanden. Hoe gemakkelijk wilt u het hebben! Integreer vervolgens back-ups automatisch en u hoeft zich nergens geen zorgen meer over te maken.


Bovenstaande is slechts een greep uit de mogelijkheden die u met de nieuwste generatie computer-apparatuur kunt realiseren. Kijk bij de optie praktijk voorbeelden voor enkele scenario's, zoals deze bij klanten zijn gerealiseerd. Wellicht staat uw oplossing ertussen. Neem contact met ons op, om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.